Peter van Rhenen Driebergen

Over Peter van Rhenen

Van Rhenen Bouwconsultancy is het bureau van Peter van Rhenen. Een bouwspecialist met meer dan 35 jaar ervaring als eigenaar van een bouwbedrijf. Begin 2021 deed hij zijn bedrijf over aan zijn schoonzoon. Voortaan zet Peter zijn kennis en ervering in als bouwconsultant en bouwadviseur. 

Voor en soepel bouwproces

“Er komt nogal wat kijken bij een verbouwing. Ook als je een huis of bedrijfspand wilt kopen, zijn er zó veel dingen waar je op moet letten. Natuurlijk kun je alles aan de aannemer overlaten. Maar soms het is slim om een onafhankelijke derde in te schakelen. Voor het controleren van de bouwcalculaties, het maken van goede technische bouwtekeningen. Voor bouwbegeleiding en bouwadvies. Of voor het beoordelen van de kwaliteit van de bouw of verbouw.”

“Wij nemen u graag bij de hand. Of het nu gaat om de bouw of verbouw van een woonhuis of een bedrijfspand. We behoeden u voor de valkuilen, geef advies en voer controles uit. En als u wilt, verzorgen we namens u de onafhankelijke bouwbegeleiding. Ons doel is dat uw bouwproces soepel verloopt, precies volgens uw wensen en zonder financiële verrassingen achteraf.” 

Scherp oog voor
bouwkundige details

Helder en eerlijk communicerend

35 jaar bouwkennis
en bouwervaring

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl