Kwaliteitscontrole bouw & conflictbemiddeling

Kwaliteitscontrole bouw & conflictbemiddeling

Vindt u dat uw aannemer slecht werk heeft geleverd? En wilt u daar graag een onafhankelijke deskundige naar laten kijken? Aarzel niet en schakel ons in voor een onafhankelijke kwaliteitscontrole van de bouw. Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfspand. 

Technische bouwinspectie 

Voor de kwaliteitsbeoordeling voeren we een technische bouwinspectie uit op locatie. We beoordelen de punten waarover twijfels bestaan, leg onze conclusies vast en onderbouw die. Ook omschrijf ik hoe ik tot deze conclusie kom. Signaleer ik inderdaad bouwfouten of bouwschade? Dan adviseren we over de manier waarop de aannemer die het best kan herstellen. En wat de kosten bij benadering zijn. Met onze meer dan 35 jaar bouwkundige kennis zien we niets over het hoofd.

Conflictbemiddeling bouw

Speelt er een conflict tussen opdrachtgever en aannemer? Omdat het de bouwer het werk slecht heeft uitgevoerd volgens de opdrachtgever? Of omdat de aannemer te veel geld zou berekenen? Regelmatig worden we gevraagd voor conflictbemiddeling. Door een aannemer, particulier of rechtbank.

Bouwdeskundigheid nodig voor controle of bemiddeling?
Wij helpen! Met als doel: een goede oplossing voor alle partijen. 

  • Zorgeloos (ver)bouwen 
  • Oplettend, kritisch en eerlijk 
  • Meer dan 35 jaar bouwervaring

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl