Van Rhenen Bouwconsultancy interieur

Interim-manager bouw 

Kunt u uw bouwbedrijf tijdelijk niet zelf aansturen? Vanwege ziekte, een sabbatical of om nóg een andere reden? Schakel mij, Peter van Rhenen, dan in als uw interim-manager. Ik houd de vaart erin en zorg dat alles blijft doorgaan zoals het moet. Ook het overlijden van een eigenaar kan een reden zijn om mij in te schakelen. Ik bewaak dan de voortgang en zorg dat de bouw doorgaat. 

Ervaren bouwondernemer

Ik runde meer dan 35 jaar een bouwbedrijf. Begin 2021 verkocht ik dit en ging ik me toeleggen op consultancy en advies. Ik ken dus als geen ander het klappen van de zweep en heb vrijwel alle situaties al eens bij de hand gehad. Ik ken de bouwbranche door en door. Daardoor kan ik, vrijwel zonder inwerktijd, voor jullie bedrijf aan de slag. Ik maak de bedrijfscultuur en bedrijfsprocessen snel eigen. 

Behoefte aan een interim-manager bouw?

Neem dan vandaag nog contact met me op voor een kennismaking. 

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl