Bouwbegeleiding en advies van Rhenen

Bouwbegeleiding & advies

Gaat u verbouwen of nieuw bouwen? Spannend! Want u kunt nog zo’n goed gevoel hebben over de aannemer, uiteindelijk moet het ook goed gebeuren. Best lastig om daar zelf goed zicht op te houden. Want dat vraagt om nogal wat bouwkundige kennis. Laat u graag niets aan het toeval over? Schakel ons dan in voor bouwbegeleiding en bouwadvies. Dat betekent: zorgeloos (ver)bouwen. Om u goed en onafhankelijk te kunnen begeleiden, vermijden we elke vorm van belangenverstrengeling. 

Wat doet een bouwbegeleider?

Een bouwbegeleider is een onafhankelijke bouwkundige die tijdens de bouw de belangen van de klant beschermt. Wij treden op namens u. Zo vaak als nodig, komen we bekijken of de aannemer alles uitvoert volgens de bouwnormen en de gemaakte afspraken. We controleren of de aannemer de juiste materialen gebruikt. En of hij deze materialen op deskundige wijze en in de juiste hoeveelheden aanbrengt. U heeft daar dus allemaal zelf geen omkijken naar. Dat scheelt u ook veel kostbare tijd.

Profiteer van 35 jaar kennis en ervaring

Met onze 35 jaar kennis en ervaring als bouwondernemer weten we exact wat de aandachtspunten zijn. We weten waar we op moeten letten en waar we naar moeten vragen. Het best is om problemen te voorkomen. Daar zijn we scherp op. We zijn gewend te communiceren met mensen op de bouw. Als bouwbegeleider zorgen we dat het proces soepel verloopt. Dat is dus ook in het voordeel van de aannemer.

Behoefte aan een kritische en onafhankelijke bouwbegeleider?

Wilt u ook zorgeloos bouwen of verbouwen? Schakel ons dan in als uw onafhankelijke bouwbegeleider.
We zijn er helemaal voor ú.

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl