Aankoopadvies woning & bedrijfspand

Aankoopadvies woning & bedrijfspand

U heeft een huis of bedrijfspand op het oog. Misschien ziet u zichzelf daar al wonen of werken. Ons advies: blijf nuchter. Dit voorkomt dat u de verkeerde keuze maakt. Wilt u zekerheid? Schakel ons dan in voor een professioneel aankoopadvies: kritisch, onafhankelijk en oplettend. Dan weet u zeker dat u de juiste koop doet, voor een reële prijs. Ook heeft u inzicht in de extra kosten. 

Kritische inspectie

Elk aankoopadvies begint bij een kritische inspectie door het huis of bedrijfspand. Met kijken, voelen en ja, zelfs stampen. We stellen vragen én vragen door. En we maken foto’s. Dankzij onze 35 jaar bouwervaring weten we precies waar we op moeten letten. En waar de eventuele gebreken zitten. 

Beoordeling van uw plannen

Heeft u ideeën voor aanpassingen of zelfs een verbouwing? Wij beoordelen uw plannen kritisch én maken een inschatting van de kosten. We denken mee over uw plannen, schetsen de voor- en nadelen en geven praktische adviezen. Dat doen we graag, alsof het ons eigen huis of bedrijfspand is.

Wilt u zekerheid over uw aankoop?

Schakel ons dan in voor onafhankelijk aankoopadvies. U heeft dan inzicht in de kosten. En u weet zeker dat u de juiste keuzes maakt. 

  • Zorgeloos (ver)bouwen 
  • Oplettend, kritisch en eerlijk 
  • Meer dan 35 jaar bouwervaring

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl